dinsdag 10 augustus 2010

Spelende kinderen en werkende mannen!!!

Ja, ja, als vrienden op bezoek komen ligt het klusmateriaal klaar! Dat ondervonden onze vrienden Pieter & Miranda en hun vier kinderen. Nou ja, de kinderen konden natuurlijk heerlijk met elkaar spelen op de trampoline en in het zwembad. Onze kinderen waren wel toe aan bezoek en speelkameraadjes. Dat kwam dus goed uit.

Pieter, een oude schoolvriend van Bas, ging helemaal los in het huis. Een vorm van meditatie voor iemand die dagelijks achter zijn bureau zit en leiding geeft aan een team technici. Nadat we eerst het dak waterdicht hadden gemaakt was het nu tijd om de vloer eruit te halen. Een van de 3 balken moest worden vervangen. Een hele klus om die eruit te krijgen. Met allerlei stut- en stabilisatieconstructies (wat wil je met een techneut!) uiteindelijk de klus veilig geklaard. Tenslotte alles lekker uitgemest en aangeveegd. Een ware vloer kwam tevoorschijn.

Nu kunnen we ons huis winterhard maken en onze spulletjes veilig stellen. Over de verdere opbouw van het huis met nieuwe vloer en metselwerkzaamheden berichten we jullie snel.

Aan het einde van de dag is er dan weer een heerlijke maaltijd van di Mama Domenica. Genieten dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten